6-daagse trektocht Hoge Atlas – van Imilchil naar “La Cathédrale”

6-daagse trektocht Hoge Atlas – van Imilchil naar “La Cathédrale”Aantal reisdagen 10
pittige tocht – veel klimmen en dalen
actief-natuur-fotogeniek

U vliegt naar Marrakesh waar wij u ophalen van het vliegveld Menara. Het hotel is in het centrum en u kunt Marrakesh gaan verkennen zoals dwalen in de medina of iets proeven bij 1 van de vele eetkraampjes op het Djemnaa el Fna plein.

Na de overnachting vertrekt u ’s ochtends vroeg met privé minibus naar Imilchil. U kampeert vannacht aan het beginpunt van de trektocht.
Dag 3, in de ochtend worden de muildieren bepakt met bagage en u neemt alleen een flesje water en persoonlijke spullen mee. In de komende 6 dagen trekt u door de bergen. De Hoge Atlas kenmerkt zich door steile paden waar u op en af gaat. Onderweg ziet u rotspartijen, watervalletjes en af en toe een kleine nederzetting. Het dagritme voor de komende 6 dagen is dat u in de ochtend de langste afstand maakt, ongeveer 3-4 uur lopen met een korte stop, een lunchpauze van 1,5 uur en daarna nog ongeveer 1-2 uur verder trekken. Op de bivakplaats helpt u mee om de tentjes op te zetten, te koken en de muildieren water en eten te geven.
Dag 8, is de 6de dag van de trektocht en komt u aan bij “La Cathédrale” een enorme rots in de vorm van ….. een kathedraal. Vanavond overnachting in een auberge, hier kunt u warm douchen.
Dag 9 gaat u weer met een privé minibus naar Marrakesh en u slaapt in het hotel in het centrum. Na de overnachting in Marrakesh brengen wij u weer naar het vliegveld Menara.

Inclusief:
Transfers in Marokko, 3 hotel overnachtigen, tijdens de 6-daagse trektocht koffie/thee/water en 3 maaltijden per dag, muildieren en drijvers.

Exclusief:
Vliegticket, reis- annuleringsverzekering, koffie/thee/water en maaltijden buiten de trektocht om, tentje, slaapzak, matje, persoonlijke uitgaven en ruime fooi voor de lokale staf.

Langer blijven:
Zou u eerder willen komen of langer willen blijven in Marrakesh dan kunnen wij voor u extra hotelovernachtingen bij boeken.